Elovainiontie 15, 33470 YLÖJÄRVI info@elovainionautohuolto.fi

Elovainion Autohuolto Ylöjärvellä tarjoaa asiakkailleen korkeatasoisia huolto- ja korjaamopalveluja.

 

Seat huolto – Tampere, Ylöjärvi

Kaipaako Seat huoltoa? Elovainion autohuolto huoltaa Seatit ikään katsomatta aivan Tampereen naapurissa Ylöjärvellä. Huolloissa noudatamme tarkasti valmistajalta saatuja huolto-ohjeita, jotta Seatin takuu säilyy. Ota yhteyttä ja varaa Seat huoltosi tänään!

Voit tarvittaessa maksaa huollon myös osissa edullisen sekä kätevän rahoituksen avulla, meiltä myös sijaisauto käyttöösi edullisesti huollon ajaksi.

 

Teemme mm. seuraavat huollot:

 • Määräaikaishuollot
 • Vuosihuollot
 • Öljynvaihdot
 • Eberspächer lisälämmittimien asennukset ja huollot
 • Ilmastointihuollot
 • Otsonoinnit
 • Nelipyöräsuuntaukset
 • Automaattivaihteiston vianselvitys ja korjaus – Olemme erikoistuneet mm. DSG vaihteistojen korjaukseen ja huoltoon
 • Jakopääremontit
 • Sähkötyöt
 • Rengastyöt
 • kysy myös muista!

Seatin määräaikais- tai vuosihuolto

Vuosihuolto tai määräaikaishuolto voidaan suorittaa myös muualla kuin merkkihuollossa takuun säilyttäen. Takuun säilymiseksi on noudatettava Seatin huolto-ohjelmaa, käyttettävä oikeita öljyjä sekä alkuperäisiä tai näitä vastaavia varaosia. Pidämme Seattisi Seattina niin vuosihuolloissa kuin määräaikaishuolloissa, vastaamme myös mielellämme mahdollisiin kysymyksiin.

DSG-automaattivaihteistojen huollot

Olemme erikoistuneet VAG-konsernin, johon myös Seat kuuluu, DSG-vaihteistojen huoltoihin, vianhakuun ja kaikkiin tarvittaviin korjauksiin.  Suoritamme mm. vaihteistojen öljynvaihdot huuhtelemalla, jolloin varmistutaan parhaasta mahdollisesta lopputuloksesta. Aina jos huomaat vaihteistossa nykimistä, outoja ääniä tai muuta normaalista poikkeavaa on edullisempaa huoltaa ongelma heti tämän ilmetessä ja näin välttää mahdollinen vaihteiston rikkoutuminen.

Lisälämmittimien asennukset ja huollot

Toimimme  Eberspächer lisälämmittimien valtuutettuna huoltoliikkeenä. Asennamme ja huollamme polttoainekäyttöiset Ebersbächer lisälämmittimet Seattiisi kuin muihinkin autoihin. Lisälämmittimen avulla pääset nauttimaan valmiiksi lämpimästä autosta talven pakkasilla, ja vältyt myös skrapaamiselta lämmittimen sulattaessa ikkunat valmiiksi ennen lähtöä. Samalla moottori lämpenee jo valmiiksi ja näin vältetään kylmäkäynnistykset ja vähennetään moottorin kulumista.

Suoritamme monipuolisesti eri huoltoja Seateille kuin muillekin merkeille. Jos et löytänyt juuri tarvitsemaasi huoltoa sivuiltamme niin ota yhteyttä ja selvitetään onnistuuko juuri tarvitsemasi Seat huolto meillä!

Sijaisauto huollon ajaksi 39 € (sis. polttoaineen)

Elovainion autohuolto ay

Avoinna: ma-pe 07:00-17:00

GSM: 0400 589 254
Email: info@elovainionautohuolto.fi

Elovainiontie 15,
33470 YLÖJÄRVI
Y-tunnus: 2271039-6

Yhteistyössä:

Käytämme autohuollossa TEC4 tuotteita.

AD-laskulla aina 30 vrk korotonta maksuaikaa!

AD-Ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua teknisen vian tai ulosajon sattuessa minne tahansa ympäri vuorokauden!