Elovainiontie 15, 33470 YLÖJÄRVI info@elovainionautohuolto.fi

Elovainion Autohuolto Ylöjärvellä tarjoaa asiakkailleen korkeatasoisia huolto- ja korjaamopalveluja.

 

Renault huolto – Tampere, Ylöjärvi

Renaultin huolto-ohjelma sisältää autonvalmistajan määrittelemät huoltotoimenpiteet, joiden avulla ylläpidetään auton toimintaa sekä ehkäistään isompia autoon kohdistuvia korjaustoimenpiteitä. Elovainion Autohuolto kartoittaa aina yksilöllisesti autosi huoltotarpeen ja toteuttaa Renault-huollot luotettavasti ja laajaa osaamista hyödyntäen.  

Tuo autosi meille Renault-huoltoon Ylöjärven Elovainioon – sijaitsimme alle 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Meillä Renault-huollon voi maksaa myös osissa, kätevän rahoituksen avulla. Huollon ajaksi on myös mahdollista saada sijaisauto edulliseen hintaan.  

Teemme mm. seuraavat Renault huollot:

 • Vuosihuollot 
 • Määräaikaishuollot 
 • Ilmastointihuollot 
 • Öljynvaihdot 
 • Nelipyöräsuuntaukset 
 • Jakopääremontit 
 • Automaattivaihteiston vianselvitykset ja korjaukset 
 • Rengastyöt 
 • Sähkötyöt 
 • Otsonoinnit 
 • Eberspächer-lisälämmittimien asennukset ja huollot 
 • kysy myös muita huoltotoimenpiteitä! 

Renault määräaikaishuolto ja vuosihuolto  

Renault määräaikaishuolto ja vuosihuolto sisältävät tärkeitä toimenpiteitä, jotka varmistavat ajoneuvon pitkäikäisyyden ja turvallisen toiminnan. Määräaikaishuolto noudattaa valmistajan suosituksia ja on yleensä aikaan tai ajokilometreihin perustuva huoltokokonaisuus. Vuosihuolto taas tehdään tavallisimmin autoille, joilla ajetaan vähemmän. Se suoritetaan yleensä vuosittain, vaikka autolla ei olisi ajettu huolto-ohjelmassa suositeltua kilometrimäärää.  

Säännöllinen Renault-huolto auttaa ennaltaehkäisemään mahdollisia vikoja ja säästämään pitkällä aikavälillä korjauskustannuksissa. 

Ilmastointihuolto on hyvä tehdä kahden vuoden välein 

Toimiva ilmastointi varmistaa raikkaan ja viileän ilman auton sisätiloissa kesähelteillä sekä estää ikkunoiden huurtumisen viileänkostealla säällä. Säännöllinen ilmastointihuolto on suositeltavaa ilmastoinnin toiminnallisuuden kannalta – optimaalinen aikaväli huollolle on noin kahden vuoden välein. Vaikka lähes kaikissa uusissa autoissa on ilmastointi, itse ilmastointihuolto ei sisälly tyypilliseen huolto-ohjelmaan, vaan siitä huolehtiminen jää auton omistajan vastuulle.  

Jos autossa esiintyy epämiellyttäviä hajuja, jotka eivät poistu tuulettamalla tai pesemällä, kannattaa harkita auton otsonointia. Otsonointi poistaa tehokkaasti pinttyneitä hajuja käyttämällä otsonikaasua. Tässä yhteydessä on suositeltavaa suorittaa myös ilmastointihuolto samalla, jotta varmistetaan koko ilmastointijärjestelmän moitteeton toiminta. Huolehtimalla ilmastoinnista ja poistamalla epämiellyttävät hajut auton sisätiloista voi parantaa ajomukavuutta ja ylläpitää auton sisäilman laadun. 

Teemme ilmastointihuollot kaikkiin Renault-malleihin! 

 

Renault-huollot valmistajan määrittelemien huolto-ohjeiden mukaan 

Suorittamissamme Renault-huolloissa noudatamme aina autonvalmistajan määrittämiä huolto-ohjeita ja suosittelemia voiteluaineita. Säännöllisesti ja ohjeiden mukaan toteutettu huolto säilyttää valmistajan myöntämän takuun voimassa. Kaikki meillä tehdyt huoltotoimenpiteet merkitään aina huoltokirjaan (myös sähköiset huoltokirjat), jotta huoltojen seuranta on jatkossakin vaivatonta. Huoltokirjasta näet myös seuraavan huollon ajankohdan kätevästi. Ajan Renault-huoltoon voit varata nopeasti verkkosivujemme kautta!  

Sijaisauto huollon ajaksi 39 € (sis. polttoaineen)

Elovainion autohuolto ay

Avoinna: ma-pe 07:00-17:00

GSM: 0400 589 254
Email: info@elovainionautohuolto.fi

Elovainiontie 15,
33470 YLÖJÄRVI
Y-tunnus: 2271039-6

Yhteistyössä:

Käytämme autohuollossa TEC4 tuotteita.

AD-laskulla aina 30 vrk korotonta maksuaikaa!

AD-Ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua teknisen vian tai ulosajon sattuessa minne tahansa ympäri vuorokauden!