Elovainiontie 15, 33470 YLÖJÄRVI info@elovainionautohuolto.fi

Elovainion Autohuolto Ylöjärvellä tarjoaa asiakkailleen korkeatasoisia huolto- ja korjaamopalveluja.

 

Hae rahoitus auton huoltoon: AD-Lasku tai Innovoice -osamaksu

Auton huolto osamaksulla tai laskulla tuo joustoa silloin kun sitä tarvitset

Auton huollon rahoitus osamaksulla, tai korotonta maksuaikaa tarjoavalla laskulla helpottaa etenkin yllättävissä remonteissa. Juuri kun autosi vaatii huoltoa käyttökunnossa pysyäkseen – esimerkiksi rengas puhkeaa tai jakohihna katkeaa, yllättävän remontin rahoitus helpottaa normaalia arkea huomattavasti. Autohuollon rahoitus on hyvä apu tietenkin myös ylläpitäviin huoltoihin, joilla voidaan ennaltaehkäistä autosta aiheutuvia yllättäviäkin kuluja.

Tekemällä luottokyselyn tai luottohakemuksen jo etukäteen, nopeutat ja sujuvoitat myös autohuollossa käyntiä ja huollon rahoitusta. Ennakkoon haettu luottokysely ei vielä sido sinua mihinkään, ja voit olla varma että saat autosi huollatettua yllättävissäkin tilanteissa nopeasti ja varmasti. Autohuollon maksamisesta laskulla tai osamaksulla voi tietysti sopia myös vasta paikan päällä huoltokäynnin yhteydessä.

Auton huollon rahoitus – kysy lisätietoja tai täytä alta ennakkoluottokysely tai luottohakemus!

Jakamalla isomman laskun osamaksuihin voit itse vaikuttaa siihen, kuinka suurissa kuukausierissä maksat autohuollon. Kun olet valmis maksamaan huollon kerralla pois mutta tarvitset vain hiukan lisää aikaa, valintasi on AD-Lasku. AD-Laskulla saat jopa 30 vuorokautta maksuaikaa – täysin korottomasti!

AD Korjaamo tilillä voit maksaa  huollot ja korjaukset laskulla tai sinulle sopivissa erissä eli sinun tarvitse ostoksen teon yhteydessä maksaa mitään. Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Tilin avaamisesta ei aiheudu kuluja eikä siinä ole vuosimaksua ja valittavana on jopa 12 kuukauden koroton maksuvaihtoehto. Tili soveltuu myös jatko-ostoihin, ilman uutta luottohakemusta. Luotonantajana toimii Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Voit maksaa autosi huollon sekä korjauksen joustavasti erilaisilla rahoitusvaihtoehdoilla

AD-Lasku

– AD-Laskulla saat aina vähintään 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa.
– Halutessasi voit maksaa myös erissä
– Automatisoitu luotonhaku on helppoa ja vaivatonta
– Voit valita annetuista vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivan erien määrän tutustuttuasi maksusuunnitelmiin ja ehtoihin rauhassa kotona

HAE

AD Korjaamo tili

– Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
– 30-60 päivää ilman kuluja ja korkoa
– Tilin avaamisesta ei aiheudu kuluja eikä siinä ole vuosimaksua
– Valittavana jopa 12 kuukauden koroton maksuvaihtoehto
– Tili soveltuu myös jatko-ostoihin, kätevästi ilman uutta luottohakemusta

HAE

Innovoice

– Kun valitset maksutavaksi laskun, saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa.
– Lasku postitetaan sinulle kotiin muutaman päivän kuluessa.
– Luottopäätöstä voi hakea ennakkoon.
– Osamaksua varten sinulle avataan osamaksutili (tililuotto) jonka kuukausittainen minimilyhennys on 5% avoinna olevasta saldostasi.

HAE

Ennakkoluottokysely AD-Laskulle.

AD-Laskulle on nyt mahdollista tehdä ennakkoluottokysely tekstiviestitse. Lähetä sana AUTO ja henkilötunnuksesi sekä haluttu summa numeroon 045 7395 0161 (esim. AUTO 010180-123X 1000). Saat vastauksen välittömästi paluuviestinä.

Lähettämäsi tekstiviesti maksaa normaalin tekstiviestin hinnan. Alustava päätös ei sido sinua mihinkään. Haettu ennakkoluottokysely ei myöskään sido palveluntuottajaa luoton myöntämiseen. Palvelu on tarkoitettu nopeuttamaan ja helpottamaan asiointiasi liikkeessä.

Voit myös tehdä ennakkoluottokyselyn selaimella tästä linkistä. Tai mobiililaitteilla lukemalla alla olevan QR-koodin.

Lisätietoja AD-Laskusta löydät tästä linkistä.

Luottohakemus AD Korjaamo tili

 Täytä luottohakemus tästä
Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Toimipisteessä asioidessasi ota mukaan voimassa oleva henkilöllisyystodistus (passi, ajokortti, henkilökortti).  Maksuvaihtoehdot

Kulut 30-60 pv 12 kk 24 kk 48 kk
Vuosikorko 0 % 0 % 12,90 % 14,90 %
Käsittelymaksu/kk 0 % 3,90 € 3,90 € 3,90 €

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 3,90 €. todellinen vuosikorko: 5,40 %. Luoton kustannukset: 46,80 €. Maksettava yhteensä: 1 547 €. Osamaksuerä/kk: 128,90 €, 12 erää. AD korjaamo tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike. Onko sinulla jo tili? Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua Tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: Resurs Bank – Apponline Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resurs Bankin omille sivuille. Kirjaudu omille sivuille tästä. Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

Innovoice luottohakemus

Elovainion autohuolto ay

Avoinna: ma-pe 07:00-17:00

GSM: 0400 589 254
Email: info@elovainionautohuolto.fi

Elovainiontie 15,
33470 YLÖJÄRVI
Y-tunnus: 2271039-6

Yhteistyössä:

Käytämme autohuollossa TEC4 tuotteita.

AD-laskulla aina 30 vrk korotonta maksuaikaa!

AD-Ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua teknisen vian tai ulosajon sattuessa minne tahansa ympäri vuorokauden!