Elovainiontie 15, 33470 YLÖJÄRVI info@elovainionautohuolto.fi

Elovainion Autohuolto Ylöjärvellä tarjoaa asiakkailleen korkeatasoisia huolto- ja korjaamopalveluja.

 

Peugeot huolto – Tampere, Ylöjärvi

Onko sinun Peugeot huollon tarpeessa? Ei hätää, olipa huollon tarve pieni tai suuri, Elovainion Autohuolto hoitaa kaikki Peugeot-huollot ammattitaidolla. Noudatamme huolloissa aina autonvalmistajan määrittämiä huolto-ohjeita, säilyttäen näin autonvalmistajan myöntämän takuun voimassa. Halutessasi voit maksaa huollon myös rahoituksen avulla osissa. Meiltä saat edullisesti myös sijaisauton käyttöösi siksi aikaa, kun huollamme autosi.   

Tule Peugeot-huoltoon Ylöjärvelle, aivan Tampereen kupeeseen.  

Teemme mm. seuraavat Peugeot huollot:

 • Vuosihuollot 
 • Määräaikaishuollot 
 • Eberspächer-lisälämmittimien asennukset ja huollot 
 • Ilmastointihuollot 
 • Otsonoinnit 
 • Öljynvaihdot 
 • Nelipyöräsuuntaukset 
 • Automaattivaihteiston vianselvitykset ja korjaukset  
 • Jakopääremontit 
 • Rengastyöt 
 • Sähkötyöt 
 • kysy myös muita huoltotoimenpiteitä! 

Peugeotin määräaikaishuolto ja vuosihuolto takaavat huolettomat kilometrit 

Elovainion Autohuolto tarjoaa luotettavaa ja kattavaa Peugeot-huoltojen osaamista. Huollamme niin uudet kuin vanhatkin Peugeotit mallista riippumatta. Ratkomme ongelmat yhdistämällä nykyajan diagnostiikan vankkaan käytännön osaamiseen.  

Peugeotin määräaikaishuolto kuuluu autonvalmistajan määrittelemään huolto-ohjelmaan ja sen avulla ylläpidetään auton toimintaa ja ehkäistään suurempia autoon kohdistuvia korjaustoimenpiteitä. Määräaikaishuollossa käydään läpi ennalta määritetyt kilometri- tai aikaperusteiset huolto- ja tarkistuskohteet.  Säännöllisesti tehty määräaikais- tai vuosihuolto ylläpitää auton hyvää ajettavuutta sekä parantaa auton jälleenmyyntiarvoa.  

 

Öljynvaihdot Peugeotiin ja muihin automerkkeihin 

Moottoriöljyn tehtävänä on voidella moottorin liikkuvia osia ja vähentää kitkaa sekä poistaa lämpöä ja epäpuhtauksia moottorista. Säännöllinen öljynvaihto on tärkeää, jotta moottorin ylikuumeneminen tai epäpuhtauksista aiheutuneet tukkeumat eivät pääse aiheuttamaan vakavia vaurioita moottoriin.  

Moottoriöljyt suositellaan vaihdettavaksi vuosittain tai 10–20 tuhannen ajokilometrin välein. Vaihtoväliin vaikuttavat mm. ajo-olosuhteet, kuten Suomen talvi tai ajetaanko autolla enemmän kaupunki- vai maantieajoa. Lisäksi käytetyn öljylaadun laatu vaikuttaa siihen, kuinka usein öljynvaihto tulisi suorittaa.  

Tarkista seuraavan öljynvaihdon ajankohta huoltokirjasta ja tuo Peugeotisi meille Ylöjärvelle! 

 

Polttoainekäyttöisen lisälämmittimen asennus ja huolto 

Lisälämmitin on kiireisten aamujen pelastus talvipakkasilla. Se lämmittää auton valmiiksi, eikä kylmäkäynnistykset rasita moottoria. Lisäksi lämmitetty auto kuluttaa polttoainetta vähemmän. Polttoainekäyttöinen Ebersbächer-lisälämmittimen avulla lämmität nopeasti myös auton sisätilat, sillä lisälämmitin ohjaa auton omaa ilmastointijärjestelmää ja ilmanvaihtoa aktivoimalla auton sisätilan puhalluksen. 

Elovainion Autohuolto toimii Eberspächer-lisälämmittimien valtuutettuna huoltoliikkeenä. Asennamme, huollamme ja myymme lämmittimet autoosi. 

Sijaisauto huollon ajaksi 39 € (sis. polttoaineen)

Elovainion autohuolto ay

Avoinna: ma-pe 07:00-17:00

GSM: 0400 589 254
Email: info@elovainionautohuolto.fi

Elovainiontie 15,
33470 YLÖJÄRVI
Y-tunnus: 2271039-6

Yhteistyössä:

Käytämme autohuollossa TEC4 tuotteita.

AD-laskulla aina 30 vrk korotonta maksuaikaa!

AD-Ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua teknisen vian tai ulosajon sattuessa minne tahansa ympäri vuorokauden!