Elovainiontie 15, 33470 YLÖJÄRVI info@elovainionautohuolto.fi

Elovainion Autohuolto Ylöjärvellä tarjoaa asiakkailleen korkeatasoisia huolto- ja korjaamopalveluja.

 

Mercedes-Benz huolto – Tampere, Ylöjärvi

Milloin viimeksi autosi kävi Mercedes-Benz –huollossa? Elovainion Autohuolto huoltaa kaikenikäiset ja -malliset Mercedes-Benzit – myös pakettiautot. Kartoitamme aina ensin Mersusi huoltotarpeen ja huoltotoimenpiteet tehdään sen mukaan, laajaa osaamista ja nykyajan tekniikkaa hyödyntäen. Noudatamme määräaikais- ja vuosihuolloissa tarkasti autonvalmistajalta saatuja huolto-ohjeita, säilyttäen näin Mersusi takuun voimassa.  

Meillä voit maksaa autohuollon joko kerralla tai helposti osissa, edullisen rahoituksen avulla. Meiltä saat myös edullisesti sijaisauton käyttöösi edullisesti huollon ajaksi. Tuo Mercedes-Benz huoltoon Ylöjärvelle. Autohuoltomme sijaitsee alle 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta! 

Teemme mm. seuraavat Mercedes-Benz huollot:

 • Öljynvaihdot 
 • Ilmastointihuollot  
 • Määräaikaishuollot 
 • Vuosihuollot 
 • Jakopääremontit 
 • Nelipyöräsuuntaukset 
 • Eberspächer-lisälämmittimien asennukset ja huollot  
 • Automaattivaihteiston vianselvitykset ja korjaukset 
 • Sähkötyöt 
 • Otsonoinnit 
 • Rengastyöt 
 • kysy myös muita huoltotoimenpiteitä! 

 

Määräaikaishuollot ja vuosihuollot myös Mercedes-Benz pakettiautoille  

Elovainion Autohuolto tekee vuosihuollot ja määräaikaishuollot kaikkiin Mercedes-Benz malleihin, myös pakettiautoihin. Mercedes-Benz pakettiautojen vuosihuolto ja määräaikaishuolto kattavat kaikki olennaiset huoltotoimenpiteet, jotka varmistavat ajoneuvon pitkän käyttöiän ja turvallisen toiminnan. Määräaikaishuolto noudattaa tarkasti autonvalmistajan suosituksia ja perustuu yleensä joko aikaan tai ajokilometreihin. Vuosihuolto on määräaikaishuoltoa suppeampi huolto ja sitä suositellaan silloin, jos ajokilometrejä kertyy vähemmän. Vuosihuolto suoritetaan yleensä nimensä mukaisesti vuosittain, vaikka suositeltuja kilometrimääriä ei mittarissa olisikaan saavutettu. Vuosihuolto ei kuitenkaan korjaa määräaikaishuoltoa – kysy lisää! 

Huollattamalla Mercedes-Benz pakettiauton säännöllisesti ennaltaehkäiset mahdollisia suurempia vikoja autossasi. Huoltoväleistä kiinnipitäminen auttaa pitkällä aikavälillä vähentämään korjauskustannuksia ja pitää ajamisen turvallisena. Säännöllinen huolto myös parantaa auton jälleenmyyntiarvoa.  

 

Otsonointi puhdistaa auton sisäilman perusteellisesti  

Haiseeko Mersusi sisätilat pahalta, eikä mikään pesu tai tuuletus ole auttanut? Otsonointi on tehokas ja edullinen tapa poistaa hajuja sisätiloista. Se tepsii myös tupakansavun tai kosteuden jättämien hajuhaittojen poistoon.   

Auton otsonointi tehdään ikkunat, ovet ja luukut suljettuina. Otsonoinnissa ei käytetä mitään kemikaaleja tai puhdistusaineita, vaan otsoni hajottaa hajuhaittoja aiheuttavat aineet ja muut epäpuhtaudet. Vaikka otsonointi puhdistaa samalla myös auton ilmankiertojärjestelmää, on raitisilmasuodattimen vaihto hyvä tehdä aina otsonoinnin yhteydessä. Otsonoinnin lisäksi hajuhaittoihin tai auton tunkkaiseen sisäilmaan voi auttaa joskus myös pelkkä ilmastointihuolto.   

Sijaisauto huollon ajaksi 39 € (sis. polttoaineen)

Elovainion autohuolto ay

Avoinna: ma-pe 07:00-17:00

GSM: 0400 589 254
Email: info@elovainionautohuolto.fi

Elovainiontie 15,
33470 YLÖJÄRVI
Y-tunnus: 2271039-6

Yhteistyössä:

Käytämme autohuollossa TEC4 tuotteita.

AD-laskulla aina 30 vrk korotonta maksuaikaa!

AD-Ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua teknisen vian tai ulosajon sattuessa minne tahansa ympäri vuorokauden!