Elovainiontie 15, 33470 YLÖJÄRVI info@elovainionautohuolto.fi

Elovainion Autohuolto Ylöjärvellä tarjoaa asiakkailleen korkeatasoisia huolto- ja korjaamopalveluja.

 

Kia huolto – Tampere, Ylöjärvi

Kaipaako Kia huoltoa? Elovainion autohuolto huoltaa Kiat ikään katsomatta aivan Tampereen naapurissa Ylöjärvellä. Huolloissa noudatamme tarkasti valmistajalta saatuja huolto-ohjeita, jotta Kian takuu säilyy. Ota yhteyttä ja varaa Kia huoltosi tänään!

Voit tarvittaessa maksaa huollon myös osissa edullisen sekä kätevän rahoituksen avulla, meiltä myös sijaisauto käyttöösi edullisesti huollon ajaksi.

 

Teemme mm. seuraavat huollot:

 • Määräaikaishuollot
 • Vuosihuollot
 • Eberspächer lisälämmittimien asennukset ja huollot
 • Ilmastointihuollot
 • Otsonoinnit
 • Öljynvaihdot
 • Nelipyöräsuuntaukset
 • Automaattivaihteiston vianselvitys ja korjaus
 • Jakopääremontit
 • Rengastyöt
 • Sähkötyöt
 • kysy myös muista!

Kian määräaikais- tai vuosihuolto

Vuosihuollon tai määräaikaishuollon teettäminen merkkihuollossa ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on noudattaa valmistajan huolto-ohjelmaa, käyttää oikeita öljyjä sekä alkuperäisiä tai näitä vastaavia vara-osia. Pidämme Kiasi kunnossa ja vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin. Huollamme myös hybridejä, joten ota tässäkin tapauksessa yhteyttä!

Ilmastointihuollot

Auton toimiva ilmastointi takaa raikkaan, jäähdyttävän ilman kesähelteillä, ja huuruttomat ikkunat ja lasit viileänkosteilla keleillä. Jo pelkästään tästä syystä ilmastointi kannattaa huoltaa säännöllisesti, suosituksena kahden vuoden välein. Vaikka ilmastointi löytyy jo käytännössä kaikista uusista autoista, ilmastointihuolto ei silti kuulu tyypilliseen huolto-ohjelmaan. Ilmastoinnin huollosta huolehtiminen on näin aina auton omistajan vastuulla. Älä siis anna ilmastointilaitteen pettää pahimpaan kesäpaahteeseen, vaan tilaa ilmastointihuolto ajoissa!

Onko autossa lisäksi jokin pinttynyt haju joka ei lähde tuulettamalla tai pesemällä? Tilaa  auton otsonointi joka poistaa pinttyneetkin hajut otsonin avulla! Otsonoinnin yhteydessä on suositeltavaa tehdä myös ilmastointihuolto samalla.

Asennamme ja huollamme lisälämmittimet

Olemme Eberspächer lisälämmittimien valtuutettu huoltoliike. Saat meiltä laadukkaat polttoainekäyttöiset lisälämmittimet asennettuina Kiaasi. Lisälämmittimen avulla autosi sisälämpötila on miellyttävän lämpöinen jo heti autoon astuessa. Unohda lisäksi turha skrapaaminen ja pyyhkiminen sillä tuulilasi on valmiiksi sula sekä huurtumaton. Samalla säästetään moottoria, moottorin ollessa valmiiksi lämmin ennen käynnistystä.

Suoritamme monipuolisesti eri huoltoja Kialla kuin muillekin merkeille. Jos et löytänyt juuri tarvitsemaasi huoltoa sivuiltamme niin ota yhteyttä ja selvitetään onnistuuko juuri tarvitsemasi Kia huolto meillä!

Sijaisauto huollon ajaksi 39 € (sis. polttoaineen)

Elovainion autohuolto ay

Avoinna: ma-pe 07:00-17:00

GSM: 0400 589 254
Email: info@elovainionautohuolto.fi

Elovainiontie 15,
33470 YLÖJÄRVI
Y-tunnus: 2271039-6

Yhteistyössä:

Käytämme autohuollossa TEC4 tuotteita.

AD-laskulla aina 30 vrk korotonta maksuaikaa!

AD-Ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua teknisen vian tai ulosajon sattuessa minne tahansa ympäri vuorokauden!