Elovainiontie 15, 33470 YLÖJÄRVI info@elovainionautohuolto.fi

Elovainion Autohuolto Ylöjärvellä tarjoaa asiakkailleen korkeatasoisia huolto- ja korjaamopalveluja.

Ilmastointihuolto

 Jos nautit raikkaasta, jäähdyttävästä ilmasta kesähelteillä ja huuruttomista ikkunoista viileänkosteilla keleillä, kannattaa auton ilmastointilaite huoltaa säännöllisesti. Vaikka ilmastointi löytyy jo käytännössä kaikista uusista autoista, ei ilmastointihuolto silti kuulu huolto-ohjelmaan, vaan siitä huolehtiminen on auton omistajan vastuulla. Älä siis anna ilmastointilaitteen pettää pahimpaan kesäpaahteeseen, vaan tilaa ilmastointihuolto ajoissa!

Ilmastointihuolto kannattaa tehdä kahden vuoden välein

Ilmastointihuolto kannattaa tehdä noin kahden vuoden välein, jotta auton ilmastointilaite pysyy kunnossa ja sen puhaltama ilma raikkaana. Jos ilmastointilaite ei jäähdytä kunnolla tai se toimii muuten huonosti, on jo kiire tuoda auto huoltoon. Huoltamaton laite rikkoutuu helposti ja jos ilmastointilaitteen kompressori rikkoutuu, muuttuu ylläpitohuolto kalliiksi remontiksi. Hyvin huolletun ilmastointilaitteen ylläpitoon riittää kylmäaineen säännöllinen lisääminen.

Ilmastointihuoltoon sisältyy:

  • Ilmastointijärjestelmän toimivuuden tarkastus
  • Ilmastointilaitteen osien tarkastus
  • Kylmäaineen täyttö

Ilmastointihuollon yhteydessä kannattaa tehdä myös auton sisätilojen otsonointi. Näin saat takaisin raikkaan, viileän ja viihtyisän kulkupelin!

Hybridiauton ilmastointihuolto

Autohuollossamme työskentelee myös hybridikoulutuksen käyneitä ammattilaisia, joten tervetuloa käymään jos hybridissäsi on huollon tai korjauksen tarvetta! Ota yhteyttä tai tule käymään ja kerro autossasi heränneistä vioista, niin autamme hybridiauton ilmastointihuollossa.

Sijaisauto huollon ajaksi 39 € (sis. polttoaineen)

Elovainion autohuolto ay

Avoinna: ma-pe 07:30-17:00

GSM: 0400 589 254
Email: info@elovainionautohuolto.fi

Elovainiontie 15,
33470 YLÖJÄRVI
Y-tunnus: 2271039-6

Yhteistyössä:

Käytämme autohuollossa TEC4 tuotteita.

AD-laskulla aina 30 vrk korotonta maksuaikaa!

AD-Ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua teknisen vian tai ulosajon sattuessa minne tahansa ympäri vuorokauden!