Elovainiontie 15, 33470 YLÖJÄRVI info@elovainionautohuolto.fi

Elovainion Autohuolto Ylöjärvellä tarjoaa asiakkailleen korkeatasoisia huolto- ja korjaamopalveluja.

Eberspächer -huolto – auton talvihuolto

Eberspächer on toinen tunnetuista auton polttoainekäyttöisen lisälämmittimen merkeistä Webaston ohella. Elovainion autohuolto on valtuutettu Eberspächer-huolto. Auton moottorin ja sisätilan lämmitin on Suomen talvessa erittäin tärkeä varuste, joka lisää auton käyttömukavuutta merkittävästi. Lisäksi auton kulutus pienenee samalla kun päästöt vähenevät.

Paras hetki auton lisälämmittimen huollolle on talven alla suoritettava kausihuolto, jolloin Eberspächer toimii luotettavasti ja tehokkaasti heti ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen.

Eberspächerin asennus

Elovainion autohuolto asentaa, huoltaa ja jälleenmyy Eberspächer -lisälämmittimet lähes kaikkiin automerkkeihin ja automalleihin. Tarkastamme ja varmistamme aina yhteensopivuuden ennen lisälämmittimen asennusta, jolloin voimme olla varmoja lisälämmittimen toimivuudesta autosi kanssa. Nykyaikaiset lisälämmittimet ovat monipuolisia järjestelmiä, jotka ohjaavat auton oman ilmanvaihto / ilmastointijärjestelmän toimintaa, aktivoimalla mm. auton oman sisätilan puhalluksen.

Eberspächer -lisälämmitin asennetaan sekä auton jäähdytysneste- että sähköjärjestelmään, jolloin jäähdytysnesteen laatu ja pakkaskestävyys on erittäin tärkeä seikka. Lisälämmittimen asennuksen yhteydessä jäähdytysneste yleensä samalla vaihdetaan, joten lisälämmittimen asennus soveltuu erityisen hyvin suoritettavaksi auton muun talvihuollon yhteydessä.

Auton lisälämmittimen huolto – bensa tai diesel

Eikö lisälämmitin toimi? Eberspächer ei lähde käyntiin, tai savuttaa ja toimii vain vähän aikaa?

Auton bensiini- tai dieselkäyttöinen lisälämmitin on erittäin luotettava, mutta samoin kuin auton muutkin osat, se vaatii säännöllistä huoltoa toimiakseen luotettavasti, taloudellisesti ja tehokkaasti. Huollettu Eberspächer on hyötysuhteeltaan erinomainen, se polttaa polttoaineen erittäin puhtaasti, lämmittää tehokkaasti ja tuottaa vain hyvin vähän päästöjä.

Lisälämmittimen huollossa Eberspächerin toiminta tarkastetaan, ja kuluneet osat vaihdetaan. Tyypilliset normaalisti käytössä pikkuhiljaa kuluvat osat ovat esimerkiksi sytytystulppa / hehkutulppa, paloilmapuhallin, palopesä tai diesel / bensapumppu. Diagnosoimme Eberspächerin ongelmat huollon yhteydessä, ja huollamme lisälämmittimen nopeasti käyttöön!

Tuo autosi  Elovainiolle niin laitamme Eberisi kuntoon.

Tietoa Eberspächer ja Webasto -lisälämmittimistä

Moottorinlämmitin on käytännössä välttämätön varuste Suomen talvessa. Sähkökäyttöisten lämmittimien (Calix ja Defa) ohella polttoainekäyttöiset lämmittimet ovat selvästi yleistyneet, ja näistä tunnetuimmat merkit ovat Eberspächer ja Webasto. Molemmat ovat perinteisiä ja luotettavia lisälämmittimiä, joiden teho on omaa luokkaansa sähkökäyttöisiin lämmittimiin verrattuna.

Polttoainekäyttöisen lämmittimen suurimmat edut ovat tehokkuus, nopeus ja riippumattomuus sähköverkosta.

Eberspächer-lisälämmitin: nopea ja tehokas

Eberspächerin parhaita puolia on sen tehokkuus – siinä missä sähkökäyttöinen moottorinlämmitin ja sisätilan lämmitin voi vaatia useamman käyttötunnin, Eberspächerille riittää yleensä puoli tuntia. Eberin nopeus onkin sähkökäyttöisiin lämmittimiin verrattuna aivan omaa luokkaansa. Sekä bensa ja diesel -lisälämmittimet käynnistyvät nopeasti ja tehokkaasti, ja polttavat puhtaasti.

Eräs Eberspächerin hyödyistä on myös sen käyttömahdollisuus ajon aikana. Modernit ja ekologiset bensiini- ja diesel -moottorit eivät välttämättä tuota riittävästi lämpöä kovilla pakkasilla niin, että auton sisätilan lämmitys ja huurteenpoisto toimisivat tehokkaasti. Eberspächer tuottaa tällöin lämpöä tehokkaasti ja ekologisesti, ja lämmittää samalla moottoria, jolloin sen hyötysuhde paranee. Nopea käyttölämpöön pääsy pidentää myös moottorin käyttöaikaa ja vähentää huollon tarvetta.

Auton talvihuolto – auton akun kunto

Polttoainekäyttöisen lisälämmittimen luotettava toiminta edellyttää auton akun hyvää varaustilannetta ja kuntoa. Tarkastamme Eberspächer -huollon ja auton talvihuollon yhteydessä akun kunnon, jotta voimme varmistua lisälämmittimen luotettavasta toiminnasta kovallakin pakkasella. Polttoainekäyttöinen lisälämmitin ei käynnisty mikäli akun varaustaso laskee liiaksi – tästä syystä Eberspächer ei myöskään estä auton käynnistymistä.

Akun kunto on erityisen tärkeää silloin, kun auto on varustettu start-stop -toiminnalla, tai sillä ajetaan vain lyhyitä siirtymiä. Erityisesti pakkasella lyijyakun latauksen vastaanottokyky huonontuu, joka voi aiheuttaa myös polttoainekäyttöisen lisälämmittimen toimintahäiriöitä – juuri silloin kun sen toiminta olisi tärkeintä.

Elovainion Autohuolto vaihtaa autoosi tarvittaessa myös akun huollon yhteydessä – pidämme huolta että akun vaihdon yhteydessä auton sähköjärjestelmään ei muodostu vikakoodeja, ja tarvittaessa koodaamme uuden akun vaihdetuksi auton järjestelmään. Tuo autosi talvihuoltoon niin varmistamme sujuvan ja mukavan talviautoilun!

Sijaisauto huollon ajaksi 39 € (sis. polttoaineen)

Elovainion autohuolto ay

Avoinna: ma-pe 07:00-17:00

GSM: 0400 589 254
Email: info@elovainionautohuolto.fi

Elovainiontie 15,
33470 YLÖJÄRVI
Y-tunnus: 2271039-6

Yhteistyössä:

Käytämme autohuollossa TEC4 tuotteita.

AD-laskulla aina 30 vrk korotonta maksuaikaa!

AD-Ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua teknisen vian tai ulosajon sattuessa minne tahansa ympäri vuorokauden!