Elovainiontie 15, 33470 YLÖJÄRVI info@elovainionautohuolto.fi

Elovainion Autohuolto Ylöjärvellä tarjoaa asiakkailleen korkeatasoisia huolto- ja korjaamopalveluja.

 

DSG-, S-tronic ja Powershift automaattivaihteiston korjaus ja huolto

Me Elovainion Autohuollossa teemme DSG-, S-tronic ja Powershift automaattivaihteistojen huollot, vianhaun ja kaikki tarvittavat korjaukset, joilla vaihteisto saadaan joko takaisin käyttökuntoon tai joilla varmistetaan luotettava toiminta myös jatkossa.

Erikoisosaamistamme on nimenomaan VAG-konsernin DSG- ja S-tronic vaihdelaatikkoon liittyvät viat. Tämän lisäksi olemme kerryttäneet kattavasti kokemusta myös Fordin Powershift automaattivaihteiston korjauksista ja huolloista. Käsiemme kautta kulkevat myös muut esimerkiksi öljynvaihtoa ja öljynsuodatinta tarvitsevat automaattivaihteistot.

Automerkistä riippuen vaihteiston öljynvaihto ei välttämättä kuulu valmistajan suunnittelemaan huolto-ohjelmaan, mutta se ei vähennä öljynvaihdon tärkeyttä. Varsinkin kun automaattivaihteiston öljynvaihto tehdään huuhtelemalla, voidaan varmistua vaihteiston luotettavasta toiminnasta myös jatkossa.

 

Automaattivaihteiston öljynvaihto huuhtelemalla jokaiselle autolle

Automaattivaihteiston öljynvaihto ja samalla myös öljysuodattimen suositeltu vaihtoväli on enintään 60 000 km tai kolme vuotta. Mikäli automaattivaihteisto toimii normaalisti eikä oireile tätä ennen, voi öljynvaihto olla riittävä ylläpitävä huoltotoimi vaihteistolle. Jos automaattivaihteisto alkaa oireilla ennen ennaltaehkäisevää huoltoa, kannattaa jo ensimmäisiin ääniin, nykimiseen tai muihin oireisiin reagoida välittömästi, sillä huollonpuutteesta hajoava vaihteisto on kallis remontti.

Jotta automaattivaihteiston öljynvaihto saadaan toteutettua täydellisesti ja ilman vanhan öljyn rippeitä, kannattaa auto tuoda ammattitaitoisen autohuollon käsittelyyn, jossa öljynvaihto suoritetaan huuhtelemalla. Etenkin jos öljynvaihtoväli venyy suosituksen maksimiin, varmistaa vaihteiston huuhtelu laadukkaamman ja luotettavamman lopputuloksen. Automaattivaihteiston huuhtelu poistaa kaiken käytetyn öljyn ja ylimääräiset epäpuhtaudet ja karstan, jolloin vaihteisto saa käyttöönsä täysin puhtaan uuden öljyn, jolloin myös koneisto saa optimaalisimman mahdollisen voitelun.

Huolellisesti ja ajoissa tehty automaattivaihteiston öljynvaihto huuhtelemalla voi siirtää kallista vaihteistoremonttia reippaasti tulevaisuuteen.

Teemme vaihteistoöljyjen huuhtelut lähes kaikkiin automaattivaihteisiin autoihin.

Vaihteistoöljyn huuhtelu maksaa alkaen 280€ – pyydä tarjous!

Miten tunnistan vioittuneen automaattivaihteiston?

Etenkin päivittäisessä tai aktiivisessa käytössä olevan auton viat voivat päästä kehittymään hitaasti ja kuin varkain, edeten pahimmillaan kohti isompaakin remonttia. Muista seurata automaattivaihteiston käyttäytymistä ja tuo auto pikaisesti tarkastettavaksi, mikäli automaattivaihteisto oireilee seuraavilla tavoilla:

  • Vaihteisto nykii, tökkii tai luistaa
  • Vaihteisto vaihtaa vaihteen hitaasti tai ei meinaa vaihtaa lainkaan
  • Joskus vaihteisto voi myös alkaa vaihtamaan liian nopeasti
  • Vaihteisto värisee tai ääntelee
  • Auton nopeus ei pysy tasaisena, vaan se ryntäilee tai hiipuu yllättäen
  • Järjestelmä näyttää vikakoodia tai virhevaloja

Kaikki automaattivaihteiston epänormaali käyttäytyminen viittaa joko mekaaniseen vikaan tai öljynvaihdon tarpeeseen. Säännöllinen huolto ja määräaikainen öljynvaihto vaikuttavat merkittävästi automaattivaihteiston käyttöikään.

Meiltä myös hybridiauton perushuolto, poislukien suurjännitteelliset osat!

Sijaisauto huollon ajaksi 39 € (sis. polttoaineen)

Elovainion autohuolto ay

Avoinna: ma-pe 07:00-17:00

GSM: 0400 589 254
Email: info@elovainionautohuolto.fi

Elovainiontie 15,
33470 YLÖJÄRVI
Y-tunnus: 2271039-6

Yhteistyössä:

Käytämme autohuollossa TEC4 tuotteita.

AD-laskulla aina 30 vrk korotonta maksuaikaa!

AD-Ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua teknisen vian tai ulosajon sattuessa minne tahansa ympäri vuorokauden!