Elovainiontie 15, 33470 YLÖJÄRVI info@elovainionautohuolto.fi

Elovainion Autohuolto Ylöjärvellä tarjoaa asiakkailleen korkeatasoisia huolto- ja korjaamopalveluja.

Auton määräaikaishuolto ja vuosihuolto maksimoivat auton käyttöiän

Säännöllinen huolto on parasta, mitä autolle voi tehdä. Vuosittain tehtävä vuosihuolto tai määräaikaishuolto ennaltaehkäisee isoja remontteja, ylläpitää hyvää ajettavuutta ja maksimoi auton käyttöiän. Auto kannattaa siis käyttää ammattilaisten katseiden alla jo ennen erilaisten ongelmien oireilua – autojen kanssa ennakointi on kaikista halvinta, sillä esimerkiksi poikki menevä jakohihna voi rikkoa koko moottorin.

Vuosihuoltoa tai määräaikaishuoltoa ei ole välttämätöntä teettää merkkihuollossa. Tärkeintä on, että huolto tehdään auton valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti ja huollossa käytetään oikeita öljyjä sekä alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia varaosia.

Auton määräaikaishuolto

Määräaikaishuollossa auto huolletaan valmistajan määrittelemän huolto-ohjelman mukaisesti, ja eri kerroilla käsiteltävät huoltokohdat on valittu ohjelmaan ajettujen kilometrien tai kuluneen ajan perusteella. Tämän huollon nimi tulee juurikin huoltovälistä, joka on suunniteltu jokaiselle automerkille sen mukaan, kauanko kyseisen merkin eri kulutusosat keskimäärin kestävät. Normaalisti määräaikaishuoltojen väli ilmoitetaan kilometreinä (yleisin huoltoväli on 15-30tkm), mutta huoltoväli voidaan ilmoittaa myös aikana. Uusien autojen takuun ehtona on usein jokaisessa määräaikaishuollossa käyminen ajallaan.

Auton vuosihuolto

Mikäli säännöllisten huoltojen välissä määräaikaishuollon kilometrimäärä ei täyty, kannattaa auto käyttää vuosihuollossa. Vuosihuollossa tehdään vain tärkeimmät, auton kuntoa ja turvallisuutta ylläpitävät huoltotoimet. Samalla tietenkin tarkastellaan auton kuntoa myös muilta osin ja arvioidaan mahdolliset huoltotarpeet.

Määräaikaishuolto vai vuosihuolto?

Määräaikaishuolto on laajempi kuin vuosihuolto, joten määräaikaishuoltoja ei kannata jättää väliin, vaikka autoa huollattaisi vuosittain säännöllisesti. Määräaikaishuollossa tarkastetaan ja vaihdetaan esimerkiksi sytytystulpat, vaihteistoöljy ja eri suodattimet, jotka kuluvat muita kulutusosia hitaammin.

Laadukkaat aineet osana ammattitaitoista huoltoa

Ammattitaitoisen palvelun viimeistelee laadukkaat öljyt ja voiteluaineet. Käytämme autohuolloissa Tec4 valmistamia moottorinkäsittelyaineita, joiden avulla moottori ja ilmastointi voi toimia parhaalla mahdollisella tavalla.

Sijaisauto huollon ajaksi 39 € (sis. polttoaineen)

Elovainion autohuolto ay

Avoinna: ma-pe 07:00-17:00

GSM: 0400 589 254
Email: info@elovainionautohuolto.fi

Elovainiontie 15,
33470 YLÖJÄRVI
Y-tunnus: 2271039-6

Yhteistyössä:

Käytämme autohuollossa TEC4 tuotteita.

AD-laskulla aina 30 vrk korotonta maksuaikaa!

AD-Ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua teknisen vian tai ulosajon sattuessa minne tahansa ympäri vuorokauden!