Elovainiontie 15, 33470 YLÖJÄRVI info@elovainionautohuolto.fi

Elovainion Autohuolto Ylöjärvellä tarjoaa asiakkailleen korkeatasoisia huolto- ja korjaamopalveluja.

Auton öljynvaihto kuuluu vuosittaiseen huoltoon

Moottoriöljy voitelee moottoria, ylläpitäen sen toimivuutta ja tehoa. Näiden takia öljynvaihto onkin syytä tehdä etenkin suomalaisissa olosuhteissa vuosittain, sillä epäpuhdas öljy lyhentää moottorin käyttöikää ja voi jopa aiheuttaa vahinkoa. Öljyn ominaisuuksia heikentää ja käyttöikää lyhentää esimerkiksi pölyiset tiet, lyhyet ajomatkat, nykivä ja kuormittava kaupunkiajo sekä talvipakkaset, joiden seurauksena öljyyn kertyy normaalia enemmän ominaisuuksia hävittävää vettä. Myös tasaisessa ajossa optimaalisissa olosuhteissa öljyyn kertyy polttoaineen palamisesta syntyvää palamisjätettä ja metallihiukkasia. Etenkin pohjoismaiden ulkopuolella valmistettujen automallien ilmoitettu vaihtoväli voi siis olla liian pitkä ajo-olosuhteisiin nähden.

Pitämällä auton huoltokirjan ajan tasalla, tiedät aina koska öljynvaihto pitää tehdä.

Mitä öljynvaihtoon kuuluu?

Auton öljynvaihdon voi toki tehdä itsekin, mutta kaikista helpoin ja siistein tapa hoitaa homma on tuoda auto meille huoltoon. Öljynvaihdon yhteydessä voimme samalla tarkistaa auton yleiskunnon ja esimerkiksi jakopään mahdollisen vaihtotarpeen, tai tehdä muut vuosihuoltoon kuuluvat toimenpiteet joiden jälkeen autoilu on taas turvallista ja mukavaa seuraavan vuoden ajan.

Tuomalla auton huoltoon öljynvaihtoon, voit olla varma vaihtoprosessin sujumisesta ja siitä, että autosi moottoria hellitään vain laadukkaimmilla moottoriöljyillä. Me huolehdimme autoosi sopivasta öljystä, riittävästä öljyn määrästä sekä tarvittaessa tiivisteiden, suodattimien tai suodattimen patruunan vaihdosta. Huolehdimme myös vanhan jäteöljyn oikeaoppisesta hävittämisestä. Voit vain kurvata autohuoltoon ja jatkaa öljynvaihdon jälkeen matkaa hyvillä mielin.

Automaattivaihteiston öljynvaihto

Moottorin voiteluöljyn vaihdon lisäksi myös automaattivaihteisto vaatii säännöllisen öljynvaihdon. Automaattivaihteiston öljynvaihto tehdään noin kolmen vuoden tai 60tkm välein, mikäli vaihteisto toimii oikein eikä oireile esimerkiksi erikoisilla äänillä tai oudolla käytöksellä. Etenkin tällä kolmen vuoden vaihtovälillä kannattaa automaattivaihteiston öljynvaihto teettää ammattilaisilla autohuollossa, jotta vaihto voidaan tehdä huuhtelemalla ja näin varmistutaan siitä, että kaikki mahdollinen vanhasta öljystä saadaan pois.

Erikoisosaamistamme on VAG-konsernin käyttämän DSG-automaattivaihteiston huolto ja oireilu. Lue lisää DSG-automaattivaihteiston huollosta!

Sijaisauto huollon ajaksi 39 € (sis. polttoaineen)

Elovainion autohuolto ay

Avoinna: ma-pe 07:30-17:00

GSM: 0400 589 254
Email: info@elovainionautohuolto.fi

Elovainiontie 15,
33470 YLÖJÄRVI
Y-tunnus: 2271039-6

Yhteistyössä:

Käytämme autohuollossa TEC4 tuotteita.

AD-laskulla aina 30 vrk korotonta maksuaikaa!

AD-Ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua teknisen vian tai ulosajon sattuessa minne tahansa ympäri vuorokauden!