Elovainiontie 15, 33470 YLÖJÄRVI info@elovainionautohuolto.fi

Elovainion Autohuolto Ylöjärvellä tarjoaa asiakkailleen korkeatasoisia huolto- ja korjaamopalveluja.

Palveleva autohuolto Ylöjärvellä

Tervetuloa Elovainion AD Autohuoltoon! Ammattilaisemme tarjoavat korkeatasoiset autohuolto- ja autokorjaamopalvelut. Meiltä onnistuu myös hybridiautojen huolto.


Eberspächer-huolto

Yskiikö Eberi? Jos auton lisälämmitin ei lähde käyntiin, savuttaa tai on muuten tsekkausta vailla, tule käymään! Teemme myös Eberspächer-lämmittimien asennuksia.


Ilmastointihuolto

Suosittelemme ilmastointihuoltoa kaikille autoille noin kahden vuoden välein. Näin varmistat ilmastointilaitteen parhaan mahdollisen toimimisen ja raikkaan ilman, vuoden ympäri.


Auton otsonointi

Otsonointi on tehokas keino raikastaa tunkkaista autoa ja päästä eroon itsepintaisista hajuista. Tiesitkö, että otsonointi poistaa myös haitallisia mikrobeja ja homekasvustoa?


Nelipyöräsuuntaus

Auto voi olla nelipyöräsuuntauksen tarpeessa, jos renkaaseen on kohdistunut epätavallisen voimakas isku, rengaskoko muuttuu tai ratti on vinossa auton kulkiessa suoraan.


DSG-automaattivaihteiston vianhaku ja korjaus

Teemme automaativaihteiston vianhaun, huollot ja korjaukset – myös hybridiautoihin! Hoidamme sekä säännölliset öljyn ja suodattimen vaihdot, kuten myös mekaaniset viat.


Öljynvaihto

Auton öljynvaihto eli moottorin voiteluöljyn vaihto on vuosittainen huoltotoimi, joka varmistaa moottorin toimimisen ja pitkän käyttöiän. Luota ammattilaiseen ja anna meidän hoitaa öljynvaihto siististi, luotettavasti ja parhaalla mahdollisella lopputuloksella!


Jakopääremontti

Auton jakopääremontti kannattaa tehdä ennemmin hiukan liian ajoissa, kuin yhtään liian myöhään. Tien päällä hajotessaan jakopää aiheuttaa usein pahaa tuhoa moottorissa, joten esimerkiksi startin rallattaessa ja äännellessä tai käyntihäiriöiden ja voimanpuutteen ilmaantuessa kannattaa kurvata mahdollisimman pian autohuollon pihaan.

TSI jakoketjun vaihto

Jakoketju on usein jakohihnaa kestävämpi ja vaatii jakohihnaa harvemmin vaihtoa, mutta joskus myös jakoketju voi kulua tai venyä. Etenkin Volkswagenien omistajat ovat varmasti kuulleet TSI-moottorien jakoketjun venymisestä, hyppimisestä ja muista jakopään ongelmista, joita saattaa esiintyä tyyppivikana. Jos ongelmia ei ilmene, on kuitenkin suositeltavaa tehdä moottorille ja jakopäälle hiukan huolellisempi tarkistus noin 100 000 ajokilometrin välein.

Jakohihnan vaihto

Jakohihnan vaihtoväli vaihtelee ajo-olosuhteista ja valmistajan suosituksista, mutta Suomessa on suositeltavaa tehdä jakohihnan vaihto viimeistään 100 000 kilometrin korvilla. Vähällä käytöllä olevassa autossa tulee vaihtaa jakohihna 10 vuoden välein.

 

Huollossa käydessäsi tarkastamme mielellämme myös jakoketjun ja jakohihnan tilan, niin vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Tervetuloa täyden palvelun autohuoltoon!

Elovainion autohuolto ay

Avoinna: ma-pe 07:30-17:00

GSM: 0400 589 254
Email: info@elovainionautohuolto.fi

Elovainiontie 15,
33470 YLÖJÄRVI
Y-tunnus: 2271039-6

Yhteistyössä:

Käytämme autohuollossa TEC4 tuotteita.

AD-laskulla aina 30 vrk korotonta maksuaikaa!

AD-Ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua teknisen vian tai ulosajon sattuessa minne tahansa ympäri vuorokauden!