Elovainiontie 15, 33470 YLÖJÄRVI info@elovainionautohuolto.fi

Elovainion Autohuolto Ylöjärvellä tarjoaa asiakkailleen korkeatasoisia huolto- ja korjaamopalveluja.

 

Palveleva autohuolto Ylöjärvellä, Tampereen kupeessa

 

Tervetuloa Elovainion AD Autohuoltoon! Ammattilaisemme tarjoavat korkeatasoiset sekä monipuoliset autohuolto- ja autokorjaamopalvelut: Ylöjärvi, Tampere ja lähialueet.


 

Autohuoltomme hoitaa myös hybridiautot

Autohuollossamme on myös hybridikoulutuksen käyneitä ammattilaisia, jotka voivat auttaa kun hybridiauto tarvitsee huoltoa tai korjausta. Hybridi huolletaan pitkälti vastaavan polttomoottoriauton huolto-ohjelman mukaisesti.

Hybridiautoissa on sähkömoottorijärjestelmän ja akkujen lisäksi on myös tavallinen 12 voltin sähköjärjestelmä. Siihen liittyvä tavanomainen lyijyakku on tyypillisesti 5-6 käyttövuoden jälkeen vaihtokunnossa. Lyijyakun kunto tarkastetaan vuosittain määräaikaishuollossa.

Tervetuloa Ylöjärvelle autohuoltoon myös hybridin kanssa!


Eberspächer- ja Webasto-huolto

Yskiikö Eberi tai Webasto? Jos auton lisälämmitin ei lähde käyntiin, savuttaa tai on muuten tsekkausta vailla, tule käymään! Bensa- tai dieselkäyttöinen lisälämmitin on erinomainen varuste talvikelillä, myös niihin autoihin joissa on jo lohkolämmitin. Teemme myös Eberspächer- ja Webasto-lämmittimien asennuksia eri autoihin – kysy lisää!


 

Ilmastointihuolto

Suosittelemme ilmastointihuoltoa kaikille autoille noin kahden vuoden välein. Näin varmistat ilmastointilaitteen parhaan mahdollisen toimimisen ja raikkaan ilman, vuoden ympäri. Säännöllisesti huollettuun auton ilmastointijärjestelmään, huolloksi riittää yleensä kylmäaineen täyttö, toiminnan tarkastus ja apulaitteiden moniurahihnan tarkastus. Teemme myös hybridiautojen ilmastointihuollot, joissa ilmastoinnin kompressori voi olla täysin sähkökäyttöinen.


 

Auton otsonointi

Otsonointi on tehokas keino raikastaa tunkkaista autoa ja päästä eroon itsepintaisista hajuista. Tiesitkö, että auton otsonointi poistaa myös haitallisia mikrobeja ja homekasvustoa, koska auton pienessä sisätilassa otsonipitoisuus saadaan riittävän suureksi? Otsonointi on nopea ja edullinen tapa poistaa hajuja – tavallisessa henkilöautossa se ottaa tyypillisesti vain tunnin.


 

Nelipyöräsuuntaus

Auto voi olla nelipyöräsuuntauksen tarpeessa, jos renkaaseen on kohdistunut epätavallisen voimakas isku, rengaskoko muuttuu tai ratti on vinossa auton kulkiessa suoraan. Pyöränkulmien tarkastus on ehdottomasti tarpeen silloin, jos havaitset renkaissa epätyypillistä kulumaa joka ei johdu vääristä rengaspaineista – esimerkiksi renkaan ulko- tai sisäsyrjän nopeampaa kulumista.


 

DSG-automaattivaihteiston vianhaku ja korjaus

Teemme automaativaihteiston vianhaun, huollot ja korjaukset – myös hybridiautoihin! Hoidamme sekä säännölliset öljyn ja suodattimen vaihdot, kuten myös mekaaniset viat. Erikoisosaamistamme on nimenomaan VAG-konsernin DSG-vaihdelaatikkojen huolto, mutta myös öljynvaihdon tai suodattimen vaihtoa tarvitsevat automaattivaihteiston huollot onnistuvat nopeasti ja luotettavasti.


 

Öljynvaihto

Auton öljynvaihto eli moottorin voiteluöljyn vaihto on yleisesti vuosittainen huoltotoimi, joka varmistaa moottorin toimimisen ja pitkän käyttöiän. Moottoriöljyn vaihto suoritetaan auton huolto-ohjelman mukaisesti: Noudatetaan longlife -huolto-ohjelmaa tai ohjelmoidaan auto pois longlife-ohjelmasta takaisin tyypilliseen 10000-15000km öljynvaihtoväliin. Luota ammattilaiseen ja anna meidän hoitaa öljynvaihto siististi, luotettavasti ja parhaalla mahdollisella lopputuloksella!


 

Jakohihnan vaihto eli jakopääremontti

Auton jakopääremontti kannattaa tehdä ennemmin hiukan liian ajoissa, kuin yhtään liian myöhään. Tien päällä hajotessaan jakohihnan katkeaminen aiheuttaa usein pahaa tuhoa moottorissa. Vikavalon, käyntihäiriöiden ja voimanpuutteen ilmaantuessa kannattaa kurvata mahdollisimman pian autohuollon pihaan, ja tarkastuttaa jakohihna. Jakopääremonttia pidetään usein kalliina ja monimutkaisena huoltona, koska samalla vaihdetaan aina muita osia, kuten kiristinrullat ja vesipumppu. Jakohihnan vaihto ei välttämättä ole kuitenkaan erityisen arvokas – tyypillisten 1- ja 2-nokkaisten autojen jakohihnaremontti onnistuu meillä päivässä tai jopa muutamassa tunnissa. Lue lisää jakohihnan vaihdosta!


 

Sähkövian etsintä ja diagnosointi

Onko autoosi iskenut jokin sähkövika? Tuo se meille huoltoon, luemme vikakoodit ja selvitämme sekä huollamme erinäiset sähköviat. Olemme vuosien varrella korjanneet lukuisia sähkövikoja eri automerkeiltä.

Huollamme kaikkia automerkkejä, myös hybridit, ikään katsomatta mm:

Audi, BMW, CitröenFord, Kia, Mercedes-BenzNissan, Opel, Peugeot, RenaultSeat, Skoda, Toyota, Volvo, Volkswagen ym.

Elovainion autohuolto ay

Avoinna: ma-pe 07:00-17:00

GSM: 0400 589 254
Email: info@elovainionautohuolto.fi

Elovainiontie 15,
33470 YLÖJÄRVI
Y-tunnus: 2271039-6

Yhteistyössä:

Käytämme autohuollossa TEC4 tuotteita.

AD-laskulla aina 30 vrk korotonta maksuaikaa!

AD-Ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua teknisen vian tai ulosajon sattuessa minne tahansa ympäri vuorokauden!