Elovainiontie 15, 33470 YLÖJÄRVI info@elovainionautohuolto.fi

Elovainion Autohuolto Ylöjärvellä tarjoaa asiakkailleen korkeatasoisia huolto- ja korjaamopalveluja.

 

Ford huolto – Tampere, Ylöjärvi

Onko Ford huollon tarpeessa? Tuo Fordisi Elovainion autohuoltoon aivan Tampereen naapuriin Ylöjärvelle jossa huollamme kaiken ikäiset Fordit. Olipa kilometrejä kertynyt tai Ford on vielä uudenkarhea hybridi niin ota meihin yhteyttä. Noudatamme huolloissa aina tarkasti valmistajan antamaa huolto-ohjelmaa, jolloin takuu pysyy voimassa.

Autohuolto on myös mahdollista maksaa helposti rahoituksella, jolloin saat helposti jaettua huollon kustannukset pienempiin kuukausieriin. Tarvitsetko sijaisautoa huollon ajaksi? Meiltä saat myös sijaisauton käyttöösi edullisesti huollon ajaksi.

Meiltä onnistuvat mm. seuraavat huollot:

 • Määräaikaishuollot
 • Vuosihuollot
 • Eberspächer lisälämmittimien asennukset ja huollot
 • Ilmastointihuollot
 • Otsonoinnit
 • Öljynvaihdot
 • Nelipyöräsuuntaukset
 • Automaattivaihteiston vianselvitys ja korjaus
 • Jakopääremontit
 • Rengastyöt
 • Sähkötyöt
 • Huollamme myös hybridejä
 • kysy myös muista!

Fordin määräaikais- tai vuosihuolto

Valmistajan huolto-ohjelmaa noudattamalla ja alkuperäisiä varaosia tai näitä vastaavia sekä oikeita öljyjä käyttäen varmistamme, että autohuollossamme autosi takuu säilyy. Pidämme Fordisi Fordina ja vastaamme mielellämme myös sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Määräaikaishuollossa Ford huolletaan valmistajan määrittelemän huolto-ohjelman mukaisesti. Vuosihuolto puolestaan kannattaa mikäli määräaikaishuollon kilometrien määrä ei ole ehtinyt täyttymään. Tärkeintä kuitenkin on, että autoa huolletaan säännöllisesti vuosittain ja näin ehkäistään suurempien vahinkojen syntyminen.

Öljynvaihdot

Auton öljynvaihtoa suositellaan tehtäväksi joka vuosi erityisesti Suomen olosuhteissa. Ns “likainen” öljy lyhentää moottorin elinikää ja voi aiheuttaa vaurioita moottorissa. Auton huoltokirjaan kannattaa aina merkata koska öljyt on vaihdettu jotta tiedät milloin öljynvaihto tarvitsee jälleen tehdä. Varmistamme öljynvaihdossa, että lisäämme Fordiisi sopivaa öljyä sekä vaihdamme tarvittaessa suodattimet, tiivisteet sekä suodattimen patruunat.

Huolehtimalla öljyistä pidennät autosi elinikää ja edistät huolettomien kilometrien kertymistä.

Polttoainekäyttöinen Eberspächer lisälämmittimen asennukset ja huolto

Asennamme ja huollamme Eberspächer merkkiset lisälämmittimet valtuutettuna huoltoliikkeenä. Hankkimalla polttoainekäyttöisen lisälämmittimen Fordiisi, lämmität auton valmiiksi ennen matkaa ja vältyt ikkunoiden skrapaamiselta niiden ollessa jo sulia lämmittimen ansiosta. Polttoainekäyttöinen lisälämmitin lämmittää sisätilojen lisäksi myös kylmän moottorin ja näin vähentää moottorin kulumista.

Huollamme Fordit sekä muut automerkit monipuolisesti sekä takuun säilyttäen. Jos et löytänyt etsimääsi huoltoa sivuiltamme, niin ota yhteyttä ja selvitetään onnistuuko tarvitsemasi Ford huolto meillä!

Sijaisauto huollon ajaksi 39 € (sis. polttoaineen)

Elovainion autohuolto ay

Avoinna: ma-pe 07:00-17:00

GSM: 0400 589 254
Email: info@elovainionautohuolto.fi

Elovainiontie 15,
33470 YLÖJÄRVI
Y-tunnus: 2271039-6

Yhteistyössä:

Käytämme autohuollossa TEC4 tuotteita.

AD-laskulla aina 30 vrk korotonta maksuaikaa!

AD-Ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua teknisen vian tai ulosajon sattuessa minne tahansa ympäri vuorokauden!