Elovainiontie 15, 33470 YLÖJÄRVI info@elovainionautohuolto.fi

Elovainion Autohuolto Ylöjärvellä tarjoaa asiakkailleen korkeatasoisia huolto- ja korjaamopalveluja.

 

Citröen huolto – Tampere, Ylöjärvi

Etsitkö osaavaa Citröen-huoltoa? Oli autosi uusi tai jo kilometrejä enemmän kerryttänyt menopeli, huoltaa Elovainion Autohuolto kaiken ikäiset ja malliset Citröenit. Huolloissamme yhdistyy merkkituntemus sekä nykyajan tekniikka ja kattava käytännön osaaminen, jolloin lopputuloksena on paras mahdollinen huolenpito Citröenillesi.  

Meillä Citröen-huolto on mahdollista maksaa myös rahoituksella, jolloin huoltokustannukset voi jakaa pienempiin kuukausieriin. Saat edullisesti myös sijaisauton käyttöösi huollon ajaksi. Tuo autosi Ylöjärvelle, aivan Tampereen naapuriin.  

Teemme mm. seuraavat Citröen huollot:

 • Määräaikaishuollot 
 • Vuosihuollot 
 • Öljynvaihdot 
 • Ilmastointihuollot 
 • Jakopääremontit 
 • Automaattivaihteiston vianselvitykset ja korjaukset 
 • Nelipyöräsuuntaukset 
 • Eberspächer-lisälämmittimien asennukset ja huollot 
 • Sähkötyöt 
 • Otsonoinnit 
 • Rengastyöt 
 • kysy myös muita huoltotoimenpiteitä! 

Citröen vuosihuolto tai määräaikaishuolto  

Nykyään auton vuosihuollon ja määräaikaishuollon voi suorittaa missä tahansa autokorjaamossa. Tärkeintä huolloissa on, että niissä noudatetaan Citröenin määrittelemää huolto-ohjelmaa, valmistajan suosittelemia voiteluaineita sekä käytetään alkuperäisiä tai alkuperäislaatuisia varaosia.  
 
Määräaikaishuollot ja vuosihuollot ovat auton suorituskyvyn, turvallisuuden ja kestävyyden kannalta tärkeitä toteuttaa huolto-ohjelman mukaisesti. Näin pystytään ennaltaehkäisemään mahdollisia vikoja ja säästämään pitkällä aikavälillä korjauskustannuksissa. Meillä kaikki Citröen-huollot tehdään autonvalmistajan määrittelemän huolto-ohjelman mukaan. Näin myös uusien autojen takuu säilyy voimassa ja jälleenmyyntiarvo pysyy parempana.   

 

Jakopääremontti kaikkiin Citröen-malleihin 

Jakopäähihnan tehtävänä on synkronoida moottorin männät ja venttiilit niin, että ne toimivat oikeassa tahdissa. Autonvalmistajasta ja mallista riippuen jakohihnan vaihtoväliksi suositellaan noin 60 000–160 000 kilometriä. Jos autolla ajetaan tätä vähemmän, suositellaan vaihtoväliksi noin 4–6 vuotta.  

Jakohihnan vaihtaminen on suositeltavaa tehdä ennemmin liian aikaisin kuin liian myöhään. Rikkoutunut jakohihna voi aiheuttaa vakavia vaurioita moottorille ja huoltolasku voi kasvaa merkittävästi. Tarkasta oman autosi huolto-ohjelmasta mikä on suositeltava vaihtoväli sinun Citröen-mallillesi. 

Jakopääremontti on kokonaisvaltaisempi huoltotoimenpide, jossa huolletaan jakopään kaikki osat ja komponentit. Tyypillisesti siinä uusitaan hammashihna, rullat ja kiristimet, sekä tarvittaessa myös muita osia, kuten vesipumppu.  

Polttoainekäyttöinen Eberspächer-lisälämmitin Citröeneihin 

Talviaamujen pelastaja on polttoainekäyttöinen Eberspächer-lisälämmitin! Nykyaikaiset lisälämmittimet ovat monipuolisia järjestelmiä, jotka integroivat auton oman ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmän toimintaa, aktivoiden esimerkiksi auton sisätilan puhalluksen. Näin lisälämmitin lämmittää moottorin lisäksi myös auton sisätilat ja ajomukavuus on taattu heti auton käynnistyksestä lähtien.  

Elovainion Autohuolto toimii Eberspächer-lisälämmittimien valtuutettuna huoltoliikkeenä. Asennamme, huollamme ja myymme lähes kaikkiin automerkkeihin ja –malleihin soveltuvat lisälämmittimet. Tarkastamme aina lisälämmittimen yhteensopivuuden autosi kanssa ennen asennusta, varmistaen näin lisälämmittimen moitteettoman toiminnan sinunkin Citröenissa. Lisälämmittimen asennuksen yhteydessä suoritetaan yleensä jäähdytysnesteen vaihto, joten lisälämmittimen asennus on erityisen kätevä toteuttaa osana auton määräaikais- tai vuosihuoltoa. 

Sijaisauto huollon ajaksi 39 € (sis. polttoaineen)

Elovainion autohuolto ay

Avoinna: ma-pe 07:00-17:00

GSM: 0400 589 254
Email: info@elovainionautohuolto.fi

Elovainiontie 15,
33470 YLÖJÄRVI
Y-tunnus: 2271039-6

Yhteistyössä:

Käytämme autohuollossa TEC4 tuotteita.

AD-laskulla aina 30 vrk korotonta maksuaikaa!

AD-Ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua teknisen vian tai ulosajon sattuessa minne tahansa ympäri vuorokauden!