Elovainiontie 15, 33470 YLÖJÄRVI info@elovainionautohuolto.fi

Elovainion Autohuolto Ylöjärvellä tarjoaa asiakkailleen korkeatasoisia huolto- ja korjaamopalveluja.

 

BMW huolto – Tampere, Ylöjärvi

Kaipaako BMW huoltoa? Elovainion autohuolto huoltaa BMW:t ikään katsomatta aivan Tampereen naapurissa Ylöjärvellä. Huolloissa noudatamme tarkasti valmistajalta saatuja huolto-ohjeita, jotta Bemarisi takuu säilyy. Ota yhteyttä ja varaa BMW huolto tänään!

Voit maksaa autohuollon joko kerralla tai helposti osissa edullisen sekä kätevän rahoituksen avulla, meiltä saat myös sijaisauton käyttöösi edullisesti huollon ajaksi.

 

Meillä onnistuvat mm. seuraavat huollot:

 • Määräaikaishuollot
 • Vuosihuollot
 • Eberspächer lisälämmittimien asennukset ja huollot
 • Ilmastointihuollot
 • Otsonoinnit
 • Öljynvaihdot
 • Nelipyöräsuuntaukset
 • Jakopääremontit
 • Automaattivaihteiston vianselvitys ja korjaus
 • Rengastyöt
 • Sähkötyöt
 • kysy myös muista!

BMW määräaikais- tai vuosihuolto

Vuosihuollon tai määräaikaishuollon teettäminen merkkihuollossa ei ole nykypäivänä tarpeen takuun säilyttämiseksi. Tärkeintä on noudattaa valmistajan huolto-ohjelmaa, käyttää oikeita öljyjä sekä alkuperäisiä tai näitä vastaavia vara-osia. Pidämme “Bemmisi” Bemarina ja vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin.

Öljyjen vaihdot

Auton moottorin öljynvaihtoa suositellaan tehtäväksi joka vuosi erityisesti Suomen olosuhteissa. Ns “likainen” öljy lyhentää moottorin elinikää ja voi aiheuttaa vaurioita moottorissa. Auton huoltokirjaan kannattaa aina merkata koska öljyt on vaihdettu jotta tiedät milloin öljynvaihto tarvitsee jälleen tehdä. Varmistamme öljynvaihdossa, että lisäämme Bemariisi sopivaa öljyä sekä vaihdamme tarvittaessa suodattimet, tiivisteet sekä suodattimen patruunat.

Automaattivaihteistojen öljynvaihdot teemme huuhtelemalla. Automaattivaihteiston öljynvaihto tehdään tyypillisesti noin kolmen vuoden tai 50 000–60 000 km välein, mikäli vaihteisto toimii oikein eikä oireile. Vaikka autolle ei olisi määritelty automaattivaihteiston öljyn vaihtoväliä, voidaan Suomen olosuhteissa suositella esimerkisi 60 000 km tai neljän vuoden välein tapahtuvaa öljynvaihtoa. 

Huolehtimalla bemarisi öljyistä pidennät koko autosi elinikää ja edistät huolettomien kilometrien kertymistä.

Asennamme ja huollamme lisälämmittimet

Olemme Eberspächer lisälämmittimien valtuutettu huoltoliike. Saat meiltä laadukkaat polttoainekäyttöiset lisälämmittimet asennettuina BMW:hen. Lisälämmittimen avulla autosi sisälämpötila on miellyttävä jo heti ensi istumalta. Lisäksi tuulilasi on valmiiksi sula eikä huurru ja moottori on jo käynnistettäessä lämmin. Näin vähennetään moottorin kulumista.

Suoritamme monipuolisesti eri huoltoja Bemareille kuin muillekin merkeille. Jos et löytänyt juuri tarvitsemaasi huoltoa sivuiltamme niin ota yhteyttä ja selvitetään onnistuuko juuri tarvitsemasi BMW huolto meillä!

 

Sijaisauto huollon ajaksi 39 € (sis. polttoaineen)

Elovainion autohuolto ay

Avoinna: ma-pe 07:00-17:00

GSM: 0400 589 254
Email: info@elovainionautohuolto.fi

Elovainiontie 15,
33470 YLÖJÄRVI
Y-tunnus: 2271039-6

Yhteistyössä:

Käytämme autohuollossa TEC4 tuotteita.

AD-laskulla aina 30 vrk korotonta maksuaikaa!

AD-Ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua teknisen vian tai ulosajon sattuessa minne tahansa ympäri vuorokauden!